Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

M&M 3rd Edition GM's Kit u prodaji

Autor: Exxar

GM_kitGreen Ronin u prodaju su pustili GM's Kit za treću ediciju svog Mutants & Masterminds superhero RPG-a.

Mutants & Masterminds GM's Kit sadrži tradicionalni GM screen sa svim potrebnim tablicama i ostalim informacijama za vođenje igre na jednoj strani, te šarolikom ilustracijom na drugoj. Osim toga, tu je i Quickstart Character Generator, knjižica od 48 strana koja omogućuje igračima brzu kreaciju balansiranih početnih likova. Prodajna cijena tiskane verzije je oko 20 američkih dolara, a PDF verzije oko 10.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona