goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Walking Dead igre na ploči

Autor: Exxar

the_walking_dead_the_board_gameU izradi su čak dvije Walking Dead igre na ploči: jedna temeljena na originalnom stripu Roberta Kirkmana, a druga na AMC-ovoj hit seriji.

Z-Man Games stoje iza The Walking Dead: The Board Game, igre bazirane na stripu. Nije poznato puno detalja o igri, osim toga da će prikazivati likove i situacije iz stripa. Dizajner Keith Tralins kaže kako im je cilj dati igračima priliku da se osjećaju kao da moraju preživjeti u postapokaliptičnom svijetu sa hordama navaljujućih zombija za petama. Igra bi se trebala u prodaji naći tijekom ljeta po cijeni od oko 40 američkih dolara.


the_walking_dead_board_game

The Walking Dead Boardgame je pak temeljena na seriji, a izrađuje ju Cryptozoic Entertainment (poznati po WoW TCG-u). U njoj igrači poprimaju uloge likova iz serije koji se bore protiv najezde zombija, no ako neki igrač bude ugrizen, postane zombi te surađuje sa ostalim inficiranim igračima protiv onih koji su još ljudi. Igra bi trebala biti puštena u prodaju tijekom rujna. Inače, Cryptozoic razvija i Walking Dead TCG, također temeljen na seriji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona