goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

The Shadowfell: Gloomwrought and Beyond

Autor: Exxar

shadowfell_gloomwrought_boxWizard of The Coast ovaj su mjesec za četvrtu ediciju D&D-a u prodaju pustili The Shadowfell: Gloomwrought and Beyond, boxed set koji daje pogled na plane Shadowfell i prezentira urbani setting smješten u njemu.

Glavni dio boxed seta je knjiga od 128 strana koja ukratko opisuje Shadowfell i što sve očekuje igrače na ovom tmurnom planeu. No većinu knjige zauzima detaljan opis Gloomwroughta, ogromnog grada na prvi pogled atraktivnog avanturistima no u kojem strah, očaj i zlokobnost poprimaju novo značenje. Tu su i opisi nekoliko lokacija u oklici grada, kao i mape, questovi i statovi za protivnike.

Osim toga, u setu se nalazi i knjižica sa 32 strane encountera u Gloomwroughtu i okolici, dva kartona tokena za monstere, preklopljivi battle map te Despair Deck - 30 karata koje likovima mogu dati bonuse ili penale tematski usklađene za atmosferom Shadowfella.

Prodajna cijena boxed seta je oko 40 američkih dolara.

shadowfell_gloomwrought_spread

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona