goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Travanj 2011. u Pathfinderu

rule_of_fearIz Paizoa su nam prošli mjesec za Pathfinder izašli Rule of Fear, Faiths of Purity, Game Mastery Map Pack: Crypts, Game Mastery Item Cards: Carrion Crown Deck, Tomb of The Iron Medusa i Trial of The Beast.

Rule of Fear je novi gothic horror campaign setting za Pathfinder, kojeg bi se dalo usporediti s Ravenloft settingom za D&D. Vukodlaci, vampiri, i slične strahote vrebaju iz tame. Samo za one s čeličnim živcima. Ovaj novi setting na 64 strane donosi pregled gradova, ljudi, plemstva, praznovjerja, legendi, čudovišta i svega ostalog što je potrebno za dizajniranje najstrašnijih mogućih priča smještenih u zemlju Ustalav.

faiths_of_purityFaiths of Purity je nova knjiga koja donosi pregršt novosti za sve sljedbenike dobrih bogova; tipa cleric, paladin, i slično. Novi spellovi, featovi, traitovi, te detalji o svim dobrim božanstvima i još mnogo toga.

Također, izašao je i novi Game Mastery Map Pack: Crypts, koji nam donosi novih 18 kartica za detaljan prikaz grobnica unutar vaše kampanje, te Game Mastery Item Cards: Carrion Crown Deck, koji nam donosi još 54 nove kartice s grafičkim prikazom raznih blaga i oružja koje vaši likovi mogu posjedovati.

tomb_of_the_iron_medusaOd novih avantura izašao je modul Tomb of The Iron Medusa, samostalna avantura za likove 14-og nivoa, koja se vraća korijenima igre. Detaljizirana taverna u kojoj igrači započinju avanturu, i kripta prepuna zamki, blaga i raznih čudovišta. Uz to, izašao je i drugi dio Carrion Crown adventure patha, pod nazivom Trial of The Beast, u kojem su igrači suočeni s rješavanjem misterija oko Lepistadtske zvijeri.

trial_of_the_beast

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona