aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Novo iz FFG: Death Angel POD ekspanzije i drugo

Autor: Exxar

logo

Fantasy Flight Games u prodaju su pustili dvije POD ekspanzije za Space Hulk: Death Angel, Essential Collection za Runebound i drugi dio The Art of George R. R. Martin's A Song of Ice & Fire.

Mission Pack 1 i Space Marine Pack 1 su prve u novoj seriji Print On Demand ekspanzija za kartašku igru Space Hulk: Death Angel. One ujedino služe i kao eksperiment za POD mikro-ekspanzije općenito, te će FFG ako se one pokažu uspješnima početi izdavati takve ekspanzije i za druge igre.

Same ekspanzije su jednostavne. Space Marine Pack 1 u igru uvodi dva nova Combat Teama, svaki sa po dva marinca: Brother Kaphael, Brother Adron, Brother Metraen i Chaplain Raziel. Mission Pack 1 pak donosi 12 novih Location karata koje po volji možete ili ne morate koristiti u svojim igrama. Također sadrži i novu vrstu protivnika, Adrenal Genestealere, te novu Terrain kartu.

essential_collectionEssential Collection za Runebound objedinjuje šest ekspanzija za ovu igru na ploči smještenu u svijet Terrinotha. Tako su tu dvije Adventure ekspanzije, The Cataclysm i The Seven Scions koje zamjenjuju originalnu avanturu iz igre, dvije Challenge Card ekspanzije, Beasts and Bandits i Traps and Terrors te na kraju dvije Item and Ally eksplozije, Weapons of Legend i Rituals and Runes.

asoiaf_artbookI na kraju, izdan je The Art of George R. R. Martin’s A Song of Ice & Fire, Volume 2. U ovoj knjizi od dvjestotinjak stranica nalazi se mnoštvo ilustracija likova, akcijskih scena i krajobraza iz Martinove A Song of Ice & Fire sage. Ovaj puta su uključene i ilustracije iz A Game of Thrones LCG-a, Battles of Westeros i A Game of Thrones igre na ploči, a tu su i razne pozadinske informacije o likovima, organizacijama i događajima iz serijala.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona