goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

The Carrion Crown, novi Adventure Path i ostali Pathfinder naslovi

haunting_of_harrowstoneIzdana su tri nova naslova za Pathfinder RPG: The Haunting of Harrowstone, Inner Sea World Guide i Game Mastery Map Pack: Dungeon Sites.

Pathfinder franšiza je započela s još jednim nizom avantura, Pathfinder Adventure Path 43: The Haunting of Harrowstone (The Carrion Crown 1 of 6). Gradić Ravengro ima problema s nemrtvim hordama koje se dižu iz ruševina obližnjeg zatvora koji je davno prije izgorio. Tko će i kako pokušati spasiti gradić? Odigrajte pa saznajte.

inner_sea_world_guidePaizo nam je također pripremio i jednu oveću knjigu, Pathfinder Campaign Setting: Inner Sea World Guide, koja nam na 320 strana donosi opise lokacija, bogova, čudovišta, kultova, predmeta itd. svojstvenih Golarionovoj regiji oko Inner Sea. Sve što bi moglo dodatno začiniti vašu kampanju, u jednoj knjizi.

dungeon_sitesI za kraj, izlazi i Game Mastery Map Pack: Dungeon Sites, koji nam donosi novi set mapa za izradu tamnica. Za svaki put kad vam se ne da crtati mnogobrojne hodnike i prostorije kroz koje vaši igrači prolaze, ovo je idealna stvar.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona