Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Earthdawn novosti: Cathay campaign setting i Nations of Barsaive Vol. 3

Autor: Exxar

cathay_players_guideU prodaju su pušteni Gamemaster's i Player's Guide za Cathay: The Five Kingdoms i Nations of Barsaive Volume Three: Cara Fahd, svo troje za treću ediciju Earthdawn RPG-a.

Cathay je zemlja na istočnom dijelu Barsaivea, kontinenta na kojem se odvija radnja Earthdawna, a poput mnogih drugih predjela koji se nalaze na istocima raznih settinga, na neki je način preslika azijske kulture. Tako Cathay: The Five Kingdoms Player's Guide i Cathay: The Five Kingdoms Gamemaster's Guide sadrže sve informacije potrebne za igranje i vođenje avantura na mističnom istoku Earthdawn svijeta. Informacije o settingu, naputci za avanture, nove rase, monsteri, blago itd., sve je tu.

nations_of_barsaive_3_cara_fahdTakođer je izdan i Nations of Barsaive Volume Three: Cara Fahd, sourcebook koji opisuje zemlju orkova Cara Fahd. Radi se o reviziji Cara Fahd sourcebooka za treću ediciju Earthdawna, a osim starih materijala prilagođenih za novu ediciju, sadrži i mnoge novosti. Među ostalim, tu je i metaplot koji orkove ove zemlje smješta u unakrsnu vatru između sukobljenih zemalja There i Throala.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona