jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Earthdawn novosti: Cathay campaign setting i Nations of Barsaive Vol. 3

Autor: Exxar

cathay_players_guideU prodaju su pušteni Gamemaster's i Player's Guide za Cathay: The Five Kingdoms i Nations of Barsaive Volume Three: Cara Fahd, svo troje za treću ediciju Earthdawn RPG-a.

Cathay je zemlja na istočnom dijelu Barsaivea, kontinenta na kojem se odvija radnja Earthdawna, a poput mnogih drugih predjela koji se nalaze na istocima raznih settinga, na neki je način preslika azijske kulture. Tako Cathay: The Five Kingdoms Player's Guide i Cathay: The Five Kingdoms Gamemaster's Guide sadrže sve informacije potrebne za igranje i vođenje avantura na mističnom istoku Earthdawn svijeta. Informacije o settingu, naputci za avanture, nove rase, monsteri, blago itd., sve je tu.

nations_of_barsaive_3_cara_fahdTakođer je izdan i Nations of Barsaive Volume Three: Cara Fahd, sourcebook koji opisuje zemlju orkova Cara Fahd. Radi se o reviziji Cara Fahd sourcebooka za treću ediciju Earthdawna, a osim starih materijala prilagođenih za novu ediciju, sadrži i mnoge novosti. Među ostalim, tu je i metaplot koji orkove ove zemlje smješta u unakrsnu vatru između sukobljenih zemalja There i Throala.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona