goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Earthdawn novosti: Cathay campaign setting i Nations of Barsaive Vol. 3

Autor: Exxar

cathay_players_guideU prodaju su pušteni Gamemaster's i Player's Guide za Cathay: The Five Kingdoms i Nations of Barsaive Volume Three: Cara Fahd, svo troje za treću ediciju Earthdawn RPG-a.

Cathay je zemlja na istočnom dijelu Barsaivea, kontinenta na kojem se odvija radnja Earthdawna, a poput mnogih drugih predjela koji se nalaze na istocima raznih settinga, na neki je način preslika azijske kulture. Tako Cathay: The Five Kingdoms Player's Guide i Cathay: The Five Kingdoms Gamemaster's Guide sadrže sve informacije potrebne za igranje i vođenje avantura na mističnom istoku Earthdawn svijeta. Informacije o settingu, naputci za avanture, nove rase, monsteri, blago itd., sve je tu.

nations_of_barsaive_3_cara_fahdTakođer je izdan i Nations of Barsaive Volume Three: Cara Fahd, sourcebook koji opisuje zemlju orkova Cara Fahd. Radi se o reviziji Cara Fahd sourcebooka za treću ediciju Earthdawna, a osim starih materijala prilagođenih za novu ediciju, sadrži i mnoge novosti. Među ostalim, tu je i metaplot koji orkove ove zemlje smješta u unakrsnu vatru između sukobljenih zemalja There i Throala.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona