goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Code of Chivalry u prodaji

Autor: Mad Beard

box_artCode of Chivalry, najnovija ekspanzija za boardgame Battlelore izdavača Final Fantasy Games puštena je u prodaju. Nadopunite vašu vojsku sa vitezovima, samostrijelcima i kopljanicima iz ovog Human Army Packa.

U ovoj ekspanziji naći ćete dvije potpuno nove jedinice kao i dvije jedinice izdane u prethodnim ekspanzijama Hundred Years' War i Scottish Wars.
Nove jedinice su Mounted Knight Long Swordsmeni i Foot Knight Long Swordsmeni, a prethodno izdane su Arbalestriari  (iz Hundred Years' War ekspanzije) te Mounted Knight Lanceri (iz Scottish Wars ekspanzije).

mounted_knightsS ovom ekspanzijom, uz  već spomenute jedinice, dolazi i 6 novih Call to Arms deployment karata kojima igrači mogu prilagoditi svoje avanture, odnosno koristeći te karte mogu kreirati svoju vojsku. Code of Chivalry dolazi i sa četiri nove avanture predstavljajući nove izazove za igrače. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona