jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najavljena Trollhalla

Autor: Exxar

box_art_250Ranije ovog mjeseca Z-Man Games najavili su Trollhallu, novu humorističnu srednjovjekovnu pomorsku igru na ploči.

U Trollhalli igrači poprimaju uloge trolova kojima je dojadilo naplaćivati danak po mostovima te su odlučili zaploviti morem poput bande Vikinga i pljačkati sve na što nalete. Igra je namijenjena za dva do četiri igrača, a cilj je naravno nakrcati svoj brod sa što više plijena, no na tom putu treba biti oprezan jer i blago već nakrcano na brodu može biti prevrnuto u more.

Prodajna cijena bit će oko 40 američkih dolara, a igra bi trebala izaći tijekom ožujka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona