goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Rites of Battle i The Witch's Song u prodaji

Autor: Exxar

witchs_song_250Fantasy Flight Games nedavno su u prodaju pustili dva nova naslova za svoje Warhammer RPG-ove: Rites of Battle za Deathwatch i The Witch's Song za Warhammer Fantasy Roleplay.

The Witch's Song je nova Warhammer Fantasy Roleplay avantura koja igrače vodi na sam rub Imperija u maleno ribarsko selo Fauligmere. Legende o lokalnoj vještici ukazuju na to da serija nedavnih nesretnih događaja nije rezultat puke nesreće pa će tako igrače dočekati plemićke spletke, misteriozne tajne i fanatici koji jedva čekaju da se nekoga optuži za vještičarenje. Cijena ovoga boxed seta koji pored knjižice sa avanturom sadrži razne countere, sheetove i karte je oko 30 američkih dolara.

 

 

 

rites_of_battle_250

Rites of Battle je sourcebook za Deathwatch, treću igru u Warhammer 40,000 Roleplay liniji a sastoji se od mnoštva novih opcija za izradu likova i igranje. Sadrži detaljna pravila za kreaciju vlastitih chaptera, "Alternate Specialties" pravila te donosi Imperial Fists chapter i njene successor chaptere. Osim toga, tu je i obilje nove opreme te su prezentirana pravila za vozila pa tako sada bez problema možete satirati sve pred sobom u Land Raideru ili jurcati okolo Land Speederom. Prodajna cijena je oko 50 američkih dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona