goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Četiri nova Pathfinder naslova za veljaču

lost_cities_of_golarion_final_150Stiže nam novi pregršt uradaka iz Paiza, a ukratko ćemo reći nešto o najzanimljivijim novostima. Izašli su: Lost Cities of Golarion, Halflings of Golarion, Serpent's Skull Poster Map Folio i najnoviji, 41. modul u Pathfinder Adventure Path serijalu: The Thousand Fangs Below (Serpent's Skull 5 of 6).

Lost Cities of Golarion nam donosi detaljne informacije za čak 6 legendarnih gradova, sa kompletnim opisima, monsterima, pričama i slično. Sve što vam treba da provedete svoju ekipu kroz neke od tih živopisnih lokacija.

halflings_of_golarion_150Halflings of Golarion je knjiga koja nam je na 64 strane približila svijet i kulturu ovih „hobita“ koji su još od najranijih verzija prisutni kao junaci u kampanjama. Razno razne novotarije u knjizi će vam pomoći da još bolje oživite i prikažete svog halflinga.

Serpent's Skull Poster Map Folio je skup mapa koje će vam biti od velike pomoći tokom vođenja kampanje Serpent's Skull. A čak i ako je ne vodite, sigurno će se bar neke od tih mapa vrlo lako uklopiti u vašu kampanju.

thousand_fangs_below_150Te na kraju, peti dio šesterodjelne kampanje Serpent's Skull stavlja junake u utrku s vremenom kako bi spasili jednog poznatog istraživača od sigurne smrti, a pritom moraju proći kroz mnoge zapreke i bitke.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona