goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Mirrodin Besieged

Autor: Exxar

mirrodin_besieged_logo_475

Sutra se u prodaju pušta Mirrodin Besieged, nova edicija za najpopularniji svjetski TCG Magic: The Gathering te druga edicija u trenutno aktualnom Scars of Mirrodin bloku.

Scars of Mirrodin obilježio je povrat na istoimeni umjetni plane, a centralna tema Mirrodin Besiegeda je invazija phyrexianaca te je to prvi put u deset godina da se ovi popularni antagonisti pojavljuju u značajnoj ulozi. Što se mehanike tiče, pored onih uvedenih u Scarsima pojavljuju se i nove: Battle Cry, Living Weapon te keyword Poisoned.

No najveća zanimljivost leži u činjenici da su Wizardsi odlučili daljnju sudbinu Mirrodina odrediti po uzoru na Legend of The Five Rings. Naime, ona će ovisiti o nekoliko velikih turnira koji će se održati po izlasku edicije, ovisno o tome hoće li više igrača na njima odabrati stranu Phyrexie ili Mirrodina. Tako će slijedeća edicija nositi ime New Phyrexia ili Mirrodin Pure.

 

mirrodin_besieged_booster_box_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona