jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Mirrodin Besieged

Autor: Exxar

mirrodin_besieged_logo_475

Sutra se u prodaju pušta Mirrodin Besieged, nova edicija za najpopularniji svjetski TCG Magic: The Gathering te druga edicija u trenutno aktualnom Scars of Mirrodin bloku.

Scars of Mirrodin obilježio je povrat na istoimeni umjetni plane, a centralna tema Mirrodin Besiegeda je invazija phyrexianaca te je to prvi put u deset godina da se ovi popularni antagonisti pojavljuju u značajnoj ulozi. Što se mehanike tiče, pored onih uvedenih u Scarsima pojavljuju se i nove: Battle Cry, Living Weapon te keyword Poisoned.

No najveća zanimljivost leži u činjenici da su Wizardsi odlučili daljnju sudbinu Mirrodina odrediti po uzoru na Legend of The Five Rings. Naime, ona će ovisiti o nekoliko velikih turnira koji će se održati po izlasku edicije, ovisno o tome hoće li više igrača na njima odabrati stranu Phyrexie ili Mirrodina. Tako će slijedeća edicija nositi ime New Phyrexia ili Mirrodin Pure.

 

mirrodin_besieged_booster_box_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona