goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

The Celestial Empire u prodaji

Autor: Klosharr

the_celestial_empire_250Ljubitelje povijesno utemeljenih roleplay avantura zasigurno će razveseliti novogodišnje vijesti iz Cubicle 7 Entertainmenta. Naime, od prošlog tjedna u njihovoj ponudi se našao The Celestial Empire, setting namijenjen za Chaosiumov Basic Roleplay sustav smješten u staru Kinu.

The Celestial Empire setting temelji se na povijesno točnim podacima o Kineskom Carstvu, približavajući time igračima gotovo autentični doživljaj minulih vremena Dalekog istoka. Kažemo gotovo autentični, jer se uz "stvarne" elemente stare Kine igrači susreću i sa onima koji svoje korijene vuku iz starih istočnjačkih legendi. Nadodajmo tome još i opcije putovanja na neistraženi zapad, misterije sa druge strane mora te razrađenu uvodnu avanturu i pred vama stoji knjiga sa povijesno utemeljenim settingom koji ne mora biti nimalo dosadan ni suhoparan.

Prodajna cijena The Celestial Empirea je oko 30 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona