Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mutants & Masterminds – Hero's Handbook ušao u prodaju, pre-orderi u tijeku

Autor: Klosharr

mutants_and_masterminds_3rd_hh_250Core rulebook za treću ediciju Mutants & Masterminds (M&M) RPG-a 28. prosinca je krenuo u prodaju u PDF obliku. Kako javljaju iz izdavačke kuće Green Ronin, Hero's Handbook kreće u distribuciju te su preorderi za tiskano izdanje knjige otvoreni sa datumom objave, kako na njihovom službenom online store-u tako i kod njihovih lokalnih distributera.

Također, za vrijeme trajanja pre-ordera aktivna je i posebna ponuda – ukoliko naručite tiskano izdanje Hero's Handbook-a, ostvarujete pravo da PDF izdanje nabavite za manje od trećine njegove prodajne cijene.

Hero's Handbook je, kako je rečeno, core rulebook za treću ediciju Mutants & Masterminds RPG-a, koji sadrži sve što vam je potrebno da napravite vlastitog superjunaka te ga vodite kroz klasične superhero avanture. Upute i pravila za kreaciju likova koje nalazimo u knjizi su detaljna i raznolika te nude igračima široku lepezu opcija pri stvaranju lika. Za one koji žele započeti igru što prije, knjiga nudi i preko petnaestak arhetipova heroja koji se unutar nekoliko minuta mogu lagano modificirati prema preferencama i ubaciti u igru. Sam sistem igre teži tome da bude što manje orijentiran na mehaničke komponente, fokusirajući se više na radnju i opise.

Prodana cijena tiskanog izdanja Hero's Handbook-a je oko 30, a PDF izdanja oko 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona