goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Blood of the Martyrs i The Frozen Reaches u prodaji

Autor: Klosharr

Za sve ljubitelje Warhamer 40k settinga stižu radosne vijesti iz Fantasy Flight Gamesa. Krajem prosinca u prodaju su puštena dva nova dodatna materijala vezana uz RPG igre iz navedena franšize.

dark_heresy_blood_of_martyrs_250Blood of Martyrs je sourcebook za Dark Heresy RPG koji nas više približava igranju uloge pripadnika Adeptus Minstoruma. Unutar knjige nalaze se nova dodatna pravila vezanja uz igranje klergije, novi backgroundovi te alternativna oprema i karijere za vaše likove.

Uz navedeno, knjiga sadrži i detaljnu povijest Adeptus Ministoruma kao i njihovog ogranka Sisters of Battle, povijest njihova djelovanja u Calixis sektoru te opise i biografije istaknutih pojedinaca unutar spomenutih organizacija. Prodajna cijena Blood of Martyrs sourcebooka je oko 40 američkih dolara.

 

 

 

 

 

rogue_trader_the_frozen_reaches_250

The Frozen Reaches je avantura za Rogue Trader RPG, prva iz The Warpstorm Triology serije. Avantura vašu posadu stavlja na planet Damaris u Forsellis sustavu koji se nalazi na putu nadolazeće invazije orkova. Cilj posade je obraniti planet i preživjeti napad te, naravno, usput ostvariti što je moguće veći profit, a što točno im sve stoji na putu saznajte u ovoj knjizi.

Iako je dio serije i kao takva postavlja temelje za istu u vidu događaja i istaknutih NPC-ova, napravljena je tako da se može igrati i kao standalone avantura. Prodajna cijena ove avanture je ok 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona