Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Paragons Campaign Setting

Autor: Exxar

pic_news_mm_paragons.jpgGreen Ronin Publishing izdali su Paragons Campaign Setting, suplement za igru Mutants and Masterminds u kojemu se ne opisuje svijet klasičnih stripovskih (four-color) superheroja, već onih mnogo prizemnijih. Paragoni su obični ljudi koji se ni po čemu ne razlikuju od ostalih, osim po tome što su iznenada dobili paranormalne moći. Tematika ovoga žanra centrirana je na njihovom odnosu prema novootkrivenim sposobnostima, i nastojanju da nastave živjeti život kakav su imali prije. Televizijska serija Heroes izvrstan je primjer.

Paragons Campaign Setting ne donosi cjeloviti setting poput ostalih worldbookova, već savjete za konstrukciju istoga. To uključuje i dovoljno sastavnih elemenata iz kojih se gotovi svijet može kreirati u kratkome vremenu, npr. objašnjenja paranormalnih sposobnosti i srodnih fenomena, organizacije koje se bave dotičnima, i naravno, paranormalne likove.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona