aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Sixth World Almanac i ostale novosti iz Catalysta

Autor: Exxar

shadowrun_6th_world_almanac_250Catalyst Game Labs danas su u prodaju pustili Sixth World Almanac, worldbook za četvrtu ediciju Shadowruna koji donosi najpotpuniji pregled svijeta Shadowruna do sada. Osim toga, za listopad su najavili dva naslova za BattleTech: Technical Readout: 3085 i Record Sheets: 3085.

Sixth World Almanac donosi iscrpan geografski i povijesni pregled Sixth Worlda, svijeta Shadowruna. Između ostalog, u njemu se nalazi detaljan timeline settinga, opisi četrdesetak značajnih država, te do sada neobjavljene stvari poput full-color karte cijelog svijeta i opisi vremenskih perioda kojima do sada nije dano puno pažnje. Prodajna cijena je oko 45 američkih dolara.

Technical Readout: 3085 je priručnik s podacima o mechovima, ostalim vozilima i pješadiji po uspostavi Devlin Stoneove Republic of the Sphere krajem Jihada. U sourcebooku se također nalaze i opisi land-air mechova koji se dugo nisu pojavljivali u službenim BattleTech materijalima zbog pravnih problema s raznim anime serijama iz kojih je njihov dizajn "posuđen". Prodajna cijena će biti oko 40 američkih dolara.

I na kraju, Record Sheets: 3085 je kolekcija sheetova za bilježenje statistika mechova u igri, posebno namijenjenih za mechove i opremu prezentiranu u gore navedenom Technical Readoutu. Prodajna cijena bit će oko deset američkih dolara.

battletech_technical_readout_3085_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona