Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Halo Reach ActionClix

Autor: Exxar

halo_reach_actionclix_noble_team_250WizKids/NECA iskoristit će hype nastao nedavnim izlaskom Halo Reacha, najnovijeg naslova u Halo seriji video igara, te će izdati dva nova seta za svoj CMG Halo ActionClix - Halo Reach ActionClix: Noble Team 6-Pack te Halo Reach ActionClix: Warthog Vehicle Pack.

Halo Reach ActionClix: Noble Team 6-Pack sadrži figure šest glavnih likova iz Halo Reacha. Set donosi novu mehaniku nadogradnje sposobnosti figura, a iz WizKidsa tvrde da će to osvježiti Halo ActionClix dajući igračima potpuno nove mogućnosti za slaganje timova i stvaranje strategija.

Halo Reach ActionClix: Warthog Vehicle Pack sadrži detaljnu figuru Warthog vozila koja se može odvojiti od svojeg clix postolja. Set također donosi posebna pravila za igranje scenarija te mapu za igranje.

halo_reach_actionclix_warthog_250

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona