jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Marvel HeroClix: Web of Spider-Man u prodaji

Autor: Exxar

heroclix_web_of_spiderman_150WizKids/NECA izdali su novu ekspanziju u sklopu svoje Marvel HeroClix linije: Web of Spider-Man. Ovo je prva ekspanzija posvećena njemu, a sadrži 64 nove HeroClix figure likova iz Spidermanovog života.

HeroClix je collectible miniatures game (CMG) u kojoj igrači stvaraju timove superheroja i superzločinaca koji se međusobno sukobljavaju. Osim Marvel HeroClixa koji sadrži Marvelove heroje, WizKids izdaje i DC HeroClix te povremeno izdanja sa herojima drugih, manjih izdavača stripova.

heroclix_web_of_spiderman_dr_ock heroclix_web_of_spiderman_red_hulk

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona