goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Deadlands Reloaded Player's Guide u prodaji

Autor: Exxar

deadlands_reloaded_players_guide_250Pinnacle Entertainment Group u prodaju su pustili Deadlands Reloaded Player's Guide, prvi od dva core rulebooka za njihov Deadlands Reloaded RPG temeljen na Savage Worlds pravilima. Radi se o novom izdanju Deadlands Reloadeda koje donosi pročišćena pravila te se oslanja na Savage Worlds core rulebook za osnovnu mehaniku.

Deadlands je RPG smješten na divlji zapad sa elementima steampunka i horrora. Godina je 1879. ali povijest se nije odvila poput naše - magična rudača zvana ghost rock omogućila je razvoj napredne steampunk tehnologije, a zli manitui i njihovi čudovišni podanici nastoje istrijebiti ljudski rod. Usred svega toga, američki građanski rat je u stanju primirja a umjesto samo Unije i Konfederacje kao u našem svijetu, na političkoj sceni su i Sioux Nation, mormonska država Deseret te Independent Commonwealth of California.

Player's Guide sadrži sve informacije potrebne za kreaciju likova te sva pravila koja se ne nalaze u Savage Worlds core rulebooku a bitna su za Deadlands, poput raznih pravila za strijelce i magiju specifičnu settingu. Osim Player's Guidea i Savage Worlds booka, GM-ovima je za vođenje igre potreban i Marshal's Handbook koji je najavljen za listopad.

Podajna cijena tiskanog izdanja je oko 25 američkih dolara, a PDF verzije deset dolara manje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona