Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Deadlands Reloaded Player's Guide u prodaji

Autor: Exxar

deadlands_reloaded_players_guide_250Pinnacle Entertainment Group u prodaju su pustili Deadlands Reloaded Player's Guide, prvi od dva core rulebooka za njihov Deadlands Reloaded RPG temeljen na Savage Worlds pravilima. Radi se o novom izdanju Deadlands Reloadeda koje donosi pročišćena pravila te se oslanja na Savage Worlds core rulebook za osnovnu mehaniku.

Deadlands je RPG smješten na divlji zapad sa elementima steampunka i horrora. Godina je 1879. ali povijest se nije odvila poput naše - magična rudača zvana ghost rock omogućila je razvoj napredne steampunk tehnologije, a zli manitui i njihovi čudovišni podanici nastoje istrijebiti ljudski rod. Usred svega toga, američki građanski rat je u stanju primirja a umjesto samo Unije i Konfederacje kao u našem svijetu, na političkoj sceni su i Sioux Nation, mormonska država Deseret te Independent Commonwealth of California.

Player's Guide sadrži sve informacije potrebne za kreaciju likova te sva pravila koja se ne nalaze u Savage Worlds core rulebooku a bitna su za Deadlands, poput raznih pravila za strijelce i magiju specifičnu settingu. Osim Player's Guidea i Savage Worlds booka, GM-ovima je za vođenje igre potreban i Marshal's Handbook koji je najavljen za listopad.

Podajna cijena tiskanog izdanja je oko 25 američkih dolara, a PDF verzije deset dolara manje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona