jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Deadlands Reloaded Player's Guide u prodaji

Autor: Exxar

deadlands_reloaded_players_guide_250Pinnacle Entertainment Group u prodaju su pustili Deadlands Reloaded Player's Guide, prvi od dva core rulebooka za njihov Deadlands Reloaded RPG temeljen na Savage Worlds pravilima. Radi se o novom izdanju Deadlands Reloadeda koje donosi pročišćena pravila te se oslanja na Savage Worlds core rulebook za osnovnu mehaniku.

Deadlands je RPG smješten na divlji zapad sa elementima steampunka i horrora. Godina je 1879. ali povijest se nije odvila poput naše - magična rudača zvana ghost rock omogućila je razvoj napredne steampunk tehnologije, a zli manitui i njihovi čudovišni podanici nastoje istrijebiti ljudski rod. Usred svega toga, američki građanski rat je u stanju primirja a umjesto samo Unije i Konfederacje kao u našem svijetu, na političkoj sceni su i Sioux Nation, mormonska država Deseret te Independent Commonwealth of California.

Player's Guide sadrži sve informacije potrebne za kreaciju likova te sva pravila koja se ne nalaze u Savage Worlds core rulebooku a bitna su za Deadlands, poput raznih pravila za strijelce i magiju specifičnu settingu. Osim Player's Guidea i Savage Worlds booka, GM-ovima je za vođenje igre potreban i Marshal's Handbook koji je najavljen za listopad.

Podajna cijena tiskanog izdanja je oko 25 američkih dolara, a PDF verzije deset dolara manje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona