goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Scars of Mirrodin prerelease

Autor: Exxar

mtg_scars_of_mirrodin_logo_470.jpg
Slijedeći vikend, 25. i 26. rujna, diljem Hrvatske održat će se prerelease turniri najnovije ekspanzije za Magic: The Gathering, Scars of Mirrodin. Sama ekspanzija u prodaju će biti puštena 1. listopada.

Scars of Mirrodin započinje novi blok pod istim nazivom, a iz imena je vidljivo da se pričom vraća u Mirrodin, svijet artefakata. Najavljuje se povratak Infect mehanike te popularnih tribal rasa. Izlaskom novoga bloka, iz Standard turnirskog formata izlazi Shards blok, te će se format sastojati od Zendikar bloka, Magic 2011 i Scars of Mirrodin. Slijedeća ekspanzija u bloku, Mirrodin Besieged, izaći će 4. veljače 2011.

Prerelease turniri održat će se 25. i 26. rujna u Zagrebu, Bjelovaru, Varaždinu, Osijeku, Puli i Rijeci. Za više informacija posjetite cromtg.com.


mtg_scars_of_mirrodin_box_470.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona