Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Mutants & Masterminds third edition

Autor: Exxar

greenronin_new.jpgGreen Ronin Publishing sredinom su mjeseca najavili izdavanje treće edicije svojeg nagrađivanog superherojskog pen and paper RPG-a originalno zasnovanog na d20 sustavu. Treća edicija Mutants & Mastermindsa trebala bi svjetlo dana ugledati na jesen, a pored nje je za kolovoz najavljen i DC Adventures RPG koji će koristiti isti sustav.

Green Ronin vjerojatno je najuspješniji izdavač proizašao iz D20 booma nakon izlaska treće edicije D&D-a, a Mutants & Masterminds originalno je bila samo još jedna igra koje je koristila D20 sustav. No igra je ubrzo nadišla svoje korijene te je tri godine kasnije izdana trenutno još uvijek aktualna druga edicija. Treća edicija bit će građena na temeljima koje su postavile prethodne edicije i njihovi dodaci, te povratne informacije korisnika, a bit će započeta Mutants & Masterminds Hero Handbookom.

Kako kažu u Green Roninu, odluku o trećoj ediciji potaknuo je dogovor sklopljen sa DC Comics o izdavanju DC Adventures RPG-a. Igra će dijeliti svoj sustav s trećom edicijom Mutants & Masterminds, a po trenutnim najavama sastojat će se od četiri knjige: DC Adventures Hero's Handbook, Heroes & Villains Volume 1 i 2 te DC Adventures: Universe.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona