goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Space Hulk: Death Angel – The Card Game

Autor: Exxar

space_hulk_death-angel-box_250.pngKrajem prošlog tjedna Fantasy Flight Games najavili su Space Hulk: Death Angel – The Card Game. Kao što je vidljivo iz naslova, radi se o kartaškoj igri iz Space Hulk franšize, smještene u mračan univerzum Warhammera 40000.
   
Death Angel je kooperativna igra za od jednog do šest igrača koji poprimaju uloge svemirskih marinaca iz Blood Angels chaptera u žestokoj borbi protiv tyranidskih genestealera na infestiranom space hulku (olupini prastarog svemirskog broda koja pluta svemirom). Igrači na odabir imaju šest borbenih timova koji se sastoje od po dva marinca, svaki sa svojim specifičnim sposobnostima, a igra se sastoji od niza rundi u kojima se izmjenjuju akcije marinaca i genestealera. Osim karata, uz igru dolaze i kocke koje određuju rezultat borbe. Pored kocaka i karata, veliki utjecaj na tijek igre ima i strategija jer o rasporedu marinaca i njihovim odabranim akcijama ovise šanse za uspjeh. Igrači zajednički gube ako poginu svi marinci, a zajednički pobjeđuju ako barem jedan marinac ostvari cilj misije.

Igra je najavljena za ljeto, a prodajna cijena će biti oko 25 američkih dolara. Dizajnirao ju je Corey Konieczka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona