goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Magic the Gathering: Rise of the Eldrazi

Autor: Exxar

mtg_rise_of_the_eldrazi_150.jpgProšli tjedan Wizards of the Coast u prodaju su pustili Rise of the Eldrazi, novu ediciju za najpopularniji svjetski trading card game Magic the Gathering. Iako posljednja edicija u Zendikar bloku, uvodi potpuno novu tematiku i mehaniku.

Rise of the Eldrazi fokusirana je na Eldrazije, prastara čudovišta ogromne moći koja su tisućljećima bila zarobljena u Zendikaru. Plane je služio kao njihov zatvor, ali zbog nedavnih događaja Eldraziji su oslobođeni. Oni sami su bezbojni, iako nisu artefakti. Svaki od Eldrazija stvara svoj brood lineage koji se sastoji od Eldrazi Droneova i ostalih slugu. Oni su pak obojani, ali mnogi od njih proizvode Eldrazi Spawn tokene koje se može žrtvovati za bezbojnu manu kako bi se moglo prizvati još više Eldrazija. A pored bezbojnih Eldrazija, po prvi puta u igru su uvedeni i bezbojni instanti i sorceryji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona