goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Manual of Exalted Power: The Alchemicals

Autor: Exxar

exalted_alchemicals.jpgWhite Wolf izdali su još jedan sourcebook za drugu ediciju Exalted RPG-akoji se bavi specifičnom vrstom Exalteda. Manual of Exalted Power: The Alchemicals tako donosi informacije o Alchemical Exaltedima i svijetu izkojeg dolaze.

Alchemicali su kreacija boga Autochtona dizajnirani prije primordijalnog rata u kojem su Solari prokleti da propadnu. Uvidjevši njihovu skoru propast, Autochton je okupio svoje sljedbenike unutar svojeg masivnog tijela te se sa njima sklonio daleko u Elsewhere. Kako bi zaštitio njihovu civilizaciju, konačno je konstruirao svoje Alchemicale koji od tada štite njegove sljedbenike. No Autochton je već dugo vremena u dubokom snu, a zdravlje mu je narušeno te se Alchemicali suočavaju sa sve većim problemima.

Ukratko, Manual of Exalted Power: The Alchemicals sadrži sve informacije potrebne za kreaciju Alchemical likova te upute za njihovo igranje u Creationu odnosno standardnom settingu Exalteda, ili u svijetu Autochtona. Prodajna cijena ovog sourcebooka na dvjestotinjak stranica jest oko 30 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona