goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Najavljen Deathwatch

Autor: Exxar

deathwatch_art.pngPrije nekoliko dana Fantasy Flight Games najavili su da će Deathwatch,treća igra u liniji Warhammer 40,000 Roleplay, biti izdana ovog ljeta. Vjerojatno najiščekivanija igra u liniji, Deatwhatch igrače stavlja u uloge Svemirskih Marinaca, genetski modificiranih supervojnika koji brane ljudski Imperij od najvećih prijetnji.

Kako su likovi iz Rogue Tradera na početnoj razini mnogo sposobniji od likova iz Dark Heresyja, tako će to biti i u odnosu Deathwatcha i Rogue Tradera. Na kraju krajeva, Svemirski Marinci su najmoćniji ljudi u svemiru. A kao i da to nije dovoljno, igrači će igrati najbolje od najboljih te će poprimiti uloge članova Deathwatcha, elitnog ogranka Adeptus Astartes kojeg čine bivši članovi svih chaptera koji su se iskazali izvanrednom sposobnošću i hrabrošću, čak i za Svemirske Marince.

Igra će biti smještena u Jericho Reach, regiju galaksije uništenu ratom tijekom križarskog rata za njeno pročišćenje od hereze i xenosa te ponovno pripajanje Carstvu. Prodajna cijena core rulebooka bit će oko 60 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona