Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

HeroClix novosti

Autor: Exxar

wizkids_150.pngWizKids su najavili dva nova izdanja za HeroClix CMG (collectible miniatures game). DC HeroClix Blackest Night Starter Game u prodaju će biti pušten 12. svibnja, dok je Watchmen HeroClix Collector’s Box Set najavljen za ljeto.

DC HeroClix Blackest Night Starter Game prati popularni storyline DC Comicsa, a sadrži sve što je potrebno za ulazak u svijet Heroclixa. To je na prvom mjestu sedam minijatura deputy Lanterna - Hal Jordan, The Atom, The Flash, Lex Luthor, Mera, Scarecrow i Wonder Woman. Pored njih, tu su i HeroClix rulebook, kockice, različiti counteri i tokeni, itd.

Watchmen HeroClix Collector’s Box Set sadrži HeroClix 25 figura likova iz poznatog stripa i filma Watchmen. Među njima su The Comedian, Dr. Manhattan, Nite Owl, Rorschach, Silk Spectre i ostali.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona