jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

The Plane Below: Secrets of the Elemental Chaos

Autor: Exxar

dnd_4th_the_plane_below_elemental_chaos.jpgOvaj mjesec Wizards of the Coast izdali su The Plane Below: Secrets of the Elemental Chaos, sourcebook za četvrtu ediciju D&D-a koji u detalje opisuje plane iz naslova. Originalno opisan u Manual of the Planes, Elemental Chaos ovdje je znatno proširen.

Knjiga sadrži opise važnih lokacija sa svih strana planea, od hramova githzeraia, preko City of Brassa, do beskonačnih dubina Abyssa. S obzirom na to da je Elemental Chaos jedno vrlo kaotično mjesto, posebna pažnja posvećena je dočaravanju te kaotičnosti i njenih posljedica. Jedna strana toga su i pravila za ludilo koja se komotno mogu prilagoditi i drugim situacijama. Naravno, sourcebook sadrži i opise mnoštva stanovnika Elemental Chaosa, njihove statistike za slučaj borbe, ali i savjete za njihov odnos prema posjetiteljima u slučaju nenasilne interakcije.

Prodajna cijena ovog hardcover naslova je oko 30 američkih dolara. Imate li poseban interes za Elemental Chaos, elementale, primordiale, slaadove, efreete i demone, ovo bi mogao biti dobar (post)blagdanski poklon.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona