Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Deadlands: Battle for Slaughter Gulch

Autor: Exxar

deadlands_boardgame.jpgTwilight Creations, američki izdavači poznati po igri Zombies!!!, u prodaju su pustili igru na ploči smještenu u Deadlands univerzum. Deadlands: Battle for Slaughter Gulch igra je za dva do šest igrača smještena u Weird West. Igrači poprimaju uloge jedne od šest frakcija koje se bore za dominaciju nad malenim gradićem u kojem je nedavno otkriveno bogato nalaziše ghost rocka. Ovaj mineral natopljen nadnaravnim silama omogućuje razvoj neviđene tehnologije, ali sa sobom nosi i brojne opasnosti.

Deadlands setting Pinnacle Entertainmenta jest Divlji zapad s primjesom natprirodnog i bizarnog. Otvoren je put mračnim silama koje se hrane negativnim emocijama ljudi, te iako same ne mogu doći na Zemlju, koriste svoje podanike kako bi je cijelu pretvorile u pakao. U ovu kombinaciju westerna i horora umješani su i elementi steampunka, s obzirom na to da je pojavljivanje natprirodnih sila omogućilo otkrića do tada smatrana nemogućim.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona