goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Deadlands: Battle for Slaughter Gulch

Autor: Exxar

deadlands_boardgame.jpgTwilight Creations, američki izdavači poznati po igri Zombies!!!, u prodaju su pustili igru na ploči smještenu u Deadlands univerzum. Deadlands: Battle for Slaughter Gulch igra je za dva do šest igrača smještena u Weird West. Igrači poprimaju uloge jedne od šest frakcija koje se bore za dominaciju nad malenim gradićem u kojem je nedavno otkriveno bogato nalaziše ghost rocka. Ovaj mineral natopljen nadnaravnim silama omogućuje razvoj neviđene tehnologije, ali sa sobom nosi i brojne opasnosti.

Deadlands setting Pinnacle Entertainmenta jest Divlji zapad s primjesom natprirodnog i bizarnog. Otvoren je put mračnim silama koje se hrane negativnim emocijama ljudi, te iako same ne mogu doći na Zemlju, koriste svoje podanike kako bi je cijelu pretvorile u pakao. U ovu kombinaciju westerna i horora umješani su i elementi steampunka, s obzirom na to da je pojavljivanje natprirodnih sila omogućilo otkrića do tada smatrana nemogućim.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona