jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Fantasy Flight Games novosti

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgDonosimo vam kratak pregled igara na ploči iz Fantasy Flight Gamesa koje bi trebale izaći tijekom jeseni. Radi se o četiri ekspanzije te dvije potpuno nove igre uvezene iz Njemačke.

The Frostmarch je ekspanzija za kultnu fantasy igru Talisman. Ledena Kraljica pretvara zemlju u smrznutu pustoš, a na putu joj stoje mnogi avanturisti. Ekspanzija donosi četiri nova lika, mnoštvo spellova, questova i ostalih karata, te uvodi princip alternativnih završetaka igre.

The Sea of Blood je ekspanzija za fantasy igru Descent: Journeys Into the Dark temeljenu na scenarijima. Donosi povratak kampanjskog načina igre uvedenog u ekspanziji Road to Legend, te omogućuje igračima plovidbu morima otočja Torue Albes, potragu za zakopanim blagom i morske bitke.

Tribune Expansion je jednostavno ime ekspanzije za Tribune, povijesnu igru s elementima fantasyja smještenu u antički Rim. U borbu za političku nadmoć uvodi Cara i kuću Brutii, donosi nove opcije za stjecanje utjecaja, te nove načine završetka igre.

Operation Daedalus je ekspanzija za taktičku igru Tannhauser smještenu u alternativnu povijest. Prvi svjetski rat nikada nije završio, a sile Reicha su se okrenule okultnome. Donosi dvije nove mape i šest novih scenarija. Prva od njih je Kretski labirint, u kojega sukobljene strane šalju vojnike kako bi zarobili minotaura. Druga je Outpost of Gevaudan koja uvodi mogućnost korištenja snajpera.

Bushido je nova igra upravljanja zemljom u feudalnom Japanu. Igrači poprimaju uloge daimyoa te se natječu u utrci za poziciju šoguna. Cilj je sakupljanje bodova koji mjere čast, što se postiže držanjem provincija, pobjedama u borbi ili održavanjem ceremonija.

Planet Steam se odvija na istoimenoj planeti godine 2415.  Njeno središte sadrži mnoge sirovine, a igrači se bore za kontrolu nad njom kako bi ih se domogli što više. Fokus je na strateškom baratanju resursima jer su njihova ekstrakcija, nabava opreme i osvajanje planete međusobno ovisni, a jedno ne ide bez drugoga. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona