aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Earthdawn 3rd Edition u prodaji

Autor: Exxar

earthdawn U prodaju je puštena treća edicija fantasy roleplaying igre Earthdawn, u režiji dizajnerske kuće RedBrick Limited a u izdanju Mongoose Publishinga. Earthdawn je igra koja u sword & sorcery žanr uvodi određene unikatne elemente, a posebno težište stavlja na to da sustav dobro i atmosferično predočava karakteristike settinga (na prvom mjestu magiju). Dijeli elemente sa cyberpunk/urban fantasy igrom Shadowrun, a zapravo se radi o istom settingu ali tisućama godina u prošlosti.

Nova edicija konsolidira materijale izdane u sklopu Earthdawn Classic linije, donosi određene promjene u sistemu ponajprije radi smanjenja kompleksnosti te dalje razvija setting igre, Barsaive. Trenutno su dostupni Player's Guide i Gamemaster's Guide, a slijedeći naslovi koji će biti objavljeni su Player's Compendium i Gamemaster's Compendium.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona