Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Earthdawn 3rd Edition u prodaji

Autor: Exxar

earthdawn U prodaju je puštena treća edicija fantasy roleplaying igre Earthdawn, u režiji dizajnerske kuće RedBrick Limited a u izdanju Mongoose Publishinga. Earthdawn je igra koja u sword & sorcery žanr uvodi određene unikatne elemente, a posebno težište stavlja na to da sustav dobro i atmosferično predočava karakteristike settinga (na prvom mjestu magiju). Dijeli elemente sa cyberpunk/urban fantasy igrom Shadowrun, a zapravo se radi o istom settingu ali tisućama godina u prošlosti.

Nova edicija konsolidira materijale izdane u sklopu Earthdawn Classic linije, donosi određene promjene u sistemu ponajprije radi smanjenja kompleksnosti te dalje razvija setting igre, Barsaive. Trenutno su dostupni Player's Guide i Gamemaster's Guide, a slijedeći naslovi koji će biti objavljeni su Player's Compendium i Gamemaster's Compendium.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona