goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Battlelore: Heroes

Autor: Exxar

battlelore_heroes.pngFantasy Flight Games najavili su izdavanje nove ekspanzije za njihovu stolno-stratešku igru Battlelore. Battlelore: Heroes u igru uvodi novi tip jedinice - heroje na čelu vojski. Heroji mogu pripadati različitim klasama, a svaka klasa ima posebne mogućnosti. Ekspanzija će izaći najesen, a prodajna cijena će biti oko 40 američkih dolara. Do tada, na FFG websiteu bit će objavljivani razni detalji ekspanzije, a za početak je prezentirana klasa Cleric.

Battlelore je igra smještena u Europu za vrijeme stogodišnjeg rata između Engleske i Francuske. No da stvari ne bi bile dosadne, ljudske vojske se bore rame uz rame s patuljačkim i goblinškim plaćenicima, a ratni vođe koriste moćni Lore pomoću kojeg na svoje protivnike bacaju razorne čarolije. Igra je namijenjena za 2 do 4 igrača, a temelji se na scenarijima. Sastoji se od ploče s poljima u obliku šesterokuta, mnoštva figurica, te karata kojima se utječe na tijek bitke. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona