jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Battlelore: Heroes

Autor: Exxar

battlelore_heroes.pngFantasy Flight Games najavili su izdavanje nove ekspanzije za njihovu stolno-stratešku igru Battlelore. Battlelore: Heroes u igru uvodi novi tip jedinice - heroje na čelu vojski. Heroji mogu pripadati različitim klasama, a svaka klasa ima posebne mogućnosti. Ekspanzija će izaći najesen, a prodajna cijena će biti oko 40 američkih dolara. Do tada, na FFG websiteu bit će objavljivani razni detalji ekspanzije, a za početak je prezentirana klasa Cleric.

Battlelore je igra smještena u Europu za vrijeme stogodišnjeg rata između Engleske i Francuske. No da stvari ne bi bile dosadne, ljudske vojske se bore rame uz rame s patuljačkim i goblinškim plaćenicima, a ratni vođe koriste moćni Lore pomoću kojeg na svoje protivnike bacaju razorne čarolije. Igra je namijenjena za 2 do 4 igrača, a temelji se na scenarijima. Sastoji se od ploče s poljima u obliku šesterokuta, mnoštva figurica, te karata kojima se utječe na tijek bitke. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona