Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kraj Earthdawn Classic linije

Autor: Exxar

earthdawn_classic_players_compendium.jpgIz RedBrick Limiteda dolazi najava da će obustaviti prodaju dodataka za Earthdawn Classic fantasy roleplaying igru. No to ne znači i kraj Earthdawna jer se u produkciji (također u okrilju RedBricka) nalazi treća edicija ove igre.

Proizvodi iz Classic linije bit će povučeni iz prodaje tijekom tromjesečnog perioda. Core rulebookovi bit će dostupni do kraja srpnja, sourcebookovi će biti dostupni do kraja kolovoza, adventurebookovi do kraja rujna, dok za novele još nije određen krajnji rok.

Earthdawn Third Edition u prodaji bi se pak trebao naći tijekom srpnja ili kolovoza.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona