Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mongoose Publishing novosti

Autor: Exxar

mongoose-publishing.jpgIzdavačka kuća Mongoose Publishing ovaj je mjesec izdala osam novih naslova. Od dodatka za Conan rpg, preko dva indie naslova, do licencirane igre temeljene na Traveller sistemu.

Catacombs of  Hyboria jest kolekcija podzemnih encountera za drugu ediciju Conan The Roleplaying Gamea. Prezentirani su tako da ih se može iskoristiti i nakon prvog susreta s njima, no istovremeno su veoma razrađeni. Prodajna cijena jest oko 25 američkih dolara.

Guilds, Factions & Cults jest dodatak pogodan za bilo koji RuneQuest setting. Radi se o kolekciji organizacija različitih veličina i utjecaja, a sadrži i upute za kreaciju novih. Detaljno se osvrće na interakciju između različitih organizacija te na pogodnosti i nedostatke koje donosi članstvo. Prodajna cijena jest oko 25 dolara.

Machines of War jest equipment sourcebook za indie rpg Corporation. Radi se o futurističkoj igri smještenoj u 26. stoljeće kada je svijet podijeljen između pet megakorporacija. Igrači su korporacijski agenti koji izvršavaju prljave poslove za matičnu korporaciju, a blagoslovljeni su širokim spektrom bioloških, kibernetičkih, psioničkih i xenotech augmentacija. Prodajna cijena jest oko 30 dolara.

Za igru minijaturama Battlefield Evolution izdani su sourcebookovi Pacific War i Warbirds of World War II. Oba donose materijale vezane uz Drugi svjetski rat; prvi se bavi pacifičkim teatrom nakon invazije na Pearl Harbor sve do završetka rata u Hirošimi, dok drugi donosi statistike mnoštva letjelica sa svih strana tijekom cijelog perioda rata. Prodajna cijena Pacific Wara jest oko 25 dolara, dok je cijena Warbirdsa oko 30 dolara.

Hammer's Slammers jest igra koja koristi Mongooseov Traveller sistem, a licencirana ja po kultnom serijalu novela Davida Drakea. Pridružite se najpoznatijoj i najsposobnijoj plaćenićkoj oklopnoj jedinici u  galaksiji! Osim pravila za igru, knjiga sadrži detaljan opis povijesti regimente, njene opreme i taktika te Traveller Vehicle Creation System. Kompatibilna je s ostalim Traveller naslovima, a prodajna cijena jest oko 40 dolara.

Hellhounds jest prvi sourcebook za indie igru Chimaera Universe RPG. Igra se temelji na superherojskim stripovima smještenima u Chimaera univerzum, a Hellhounds jest sourcebook za istoimeni serijal u sklopu univerzuma. Prodajna cijena jest oko 25 dolara.

I na kraju, tu je Railos, dodatak za campaign setting Glorantha. Opisuje istoimenu regiju sjevernog kontinenta Gloranthe koja se nalazi zapadno od poznatog Dragon Passa. Kao i ostali Mongooseovi worldbookovi, vrlo je detaljan i prava poslastica za ljubitelje Gloranthe. Prodajna cijena jest oko 10 dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona