goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

The Compass of Celestial Directions Vol. V: Malfeas

Autor: Exxar

exalted_malfeas.jpgIz White Wolfa dolazi posljednji u nizu od 5 setting bookova za nadnaravne lokacije u sklopu druge edicije Exalteda. The Compass of Celestial Directions Vol. V: Malfeas donosi opis pakla svijeta Exalteda, Malfeasa.

Stvoren od lešine njihovog vođe, Malfeas je tamnica nekolicine Primordiala koji nisu bili uništeni, nego zarobljeni tijekom rata u kojem su Solar Exalted preuzeli vladavinu nad svijetom pod vlasti svojih stvoritelja, Celestial Incarnatea, dotadašnjih slugu Primordiala. U njemu utamničeni i vremenom koruptirani, Primordiali sa svojim demonskim kreacijama planiraju ponovno zavladati svijetom koristeći korupciju i sabotažu smrtnika, ali i Exalteda, kako bi postigli svoje ciljeve.

Osim opisa Malfeasa koji donosi sve potrebno za vođenje avantura u njemu (s detaljnim pogledom na nekolicinu najzanimljivijih lokaliteta), ovaj setting book sadrži i pregršt demonskih bića namijenjenih da budu protivnici igračima. Prodajna cijena jest oko 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona