Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

A Song of Ice and Fire Narrator's Kit

Autor: Exxar

sifrp_narratorskit.jpgGreen Ronin Publishing u prodaju su pustili A Song of Ice and Fire Narrator's Kit - GM screen za A Song of Ice and Fire rpg.

Kao i svaki drugi GM screen, s jedne strane nalaze se razne tablice, a s druge prigodna ilustracija. U ovom slučaju radi se o pogledu s Walla. Osim GM screena, Narrator's Kit sadrži i veliku poster-mapu Westerosa u boji, te avanturu pogodnu za početak nove kampanje - Wedding Knight.

Prodajna cijena A Song of Ice and Fire Narrator's Kita jest oko 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona