goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Monster Manual 2

Autor: Exxar

dnd_mm2.jpgOvaj mjesec Wizards of the Coast donose nam Monster Manual 2. Kao što je i očekivano, u njemu se nalazi gomila novih monstera za četvrtu ediciju D&D-a.

Mnogima su nedostajali popularni monsteri iz ranijih edicija, izostavljeni u Monster Manual 1. No osim potpuno novih kreacija, MM2 donosi mnogo dobro poznatih čudovišta kao što su Behir, Remorhaz, Frost Giant, Kenku ili Bullywug. Mnoge će obradovati nekolicina metallic dragona te novi demoni i elementali koji ovaj puta nisu  "jednostavni" kao Earth ili Water Elemental, već nose zanimljivija imena poput Stormfury ili Tempest Elemental.

Monster Manual 2 je hardcover od preko 200 stranica, a prodajna cijena je oko 35 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona