jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Nova izdanja Steve Jackson Gamesa

Autor: Exxar

sjg.gifIz radionice Stevea Jacksona prošli tjedan u prodaju su puštena tri naslova. Prva dva su poboljšani reprintovi od prije poznatih igara, dok je treći nov.

Frag Gold Edition najlakše je opisati kao pucačinu na ploči - ova igra na ploči vjerno dočarava atmosferu iz računalnih igara kao što su Unreal Tournament i Quake. Na jednoj od dvije karte koje dolaze s igrom igrači se međusobno napucavaju različitim oružem i grabe za power-upove kako bi sakupili što više fragova. Prodajna cijena ove igre za do šest igrača jest oko 50 američkih dolara.

Burn in Hell je igra kartama u kojoj je svakom igraču cilj sakupiti što više grešnih duša u svoj vlastiti krug pakla te time odnijeti titulu vladara podzemlja. Grešnici koje se sakuplja mahom su (ne)slavne osobe poput Kleopatre, Atile, Richarda Nixona ili Josefa Mengelea, a kako bi se sakupilo najviše bodova, potrebno ih je grupirati u odnosu na (ne)djela i smrtne grijehe koje su počinili. Prodajna cijena je oko 28 dolara.

I na kraju, tu je GURPS Psionic Powers, pdf-only dodatak za GURPS (tko bi rekao). Svi koji su se do sada oslanjali samo na Basic Set i Powers za tretman psionika u svojim igrama sada mogu odahnuti. Psionic Powers donosi gotov sustav za tretiranje psionika temeljen upravo na pravilima iz dvije gorenavedene knjige. Ne radi se o novim pravilima, nego o konkretnoj primjeni već postojećih, općenitih. Osim opisa samog sustava, ovaj naslov donosi mnoštvo primjera od kojih je za svakoga napisana konstrukcija po GURPS pravilima. PDF ima 85 stranica, a prodajna cijena je 12 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona