Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

A Song of Ice and Fire Roleplaying

Autor: Exxar

sifrp_cover.jpgNa radost svih obožavatelja George R. R. Martinovog serijala A Song of Ice and Fire, Green Ronin Publishing konačno su, nakon nekoliko odgoda, izdali dugoočekivani A Song of Ice and Fire Roleplaying. U prodaji se može naći u papirnatoj i pdf verziji, pri čemu je prodajna cijena prve oko 35, a druge 18 američkih dolara.

Za ovu igru razvijen je novi sustav čije su glavne odlike jednostavnost i vjerno dočaravanje atmosfere iz popularnih novela. Igrači poprimaju uloge pripadnika jedne od plemićkih kuća te se bore za prevlast svoje kuće nad ostalima. A Song of Ice and Fire Roleplaying core rulebook sadrži pravila i sve ostalo potrebno za igru, a trenutno je najavljen i Campaign Guide koji će sadržavati detaljni opis zemalja Westerosa.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona