Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Wild Cards: All-In

Autor: Exxar

wild_cards_all-in.jpgGreen Ronin izdao je Wild Cards: All-In, antologiju avantura smještenih u Wild Cards campaign setting za njihov Mutants & Masterminds rpg. Ovaj setting licenciran je po poznatoj seriji novela iz pera skupine autora od kojih su najpoznatiji George R. R. Martin i Roger Zelazny.

All-In donosi četiri avanture za Wild Cards setting, spremne za igranje uz minimalnu količinu pripreme. U njima će vaši asevi i jokeri imati priliku suočiti se s poznatim likovima iz novela kao što su Dr. Tachyon, Modular Man ili Great and Powerful Turtle, te postati (ne)slavni kao i oni.

Ovaj naslov trenutno je dostupan u .pdf formatu, a papirnato izdanje je u tisku. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona