goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Age of Cthulhu: Death in Luxor

Autor: Exxar

death_in_luxor.jpg

Goodman Games objavili su prvu avanturu iz svoje Age of Cthulhu linije za Chaosiumov horror rpg Call of Cthulhu - Death in Luxor.

Radnja je smještena u 20. godine prošlog stoljeća kada je ekipa arheologa u Egiptu nehotice oslobodila prastaro zlo do tada zarobljeno ispod Luxora. I naravno, sada je na igračima da spase stvar jer će u suprotnom zavladati doba strave i užasa. Jesmo li spomenuli da je cijena utamničenja dotičnog zla bila upravo propast Egipatskog carstva? Detalji...

Osim same avanture, Death in Luxor sadrži i gomilu pomagala za igrače, detaljne karte, pregenerirane likove i ostalo. Prodajna cijena je oko 13 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona