jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Age of Cthulhu: Death in Luxor

Autor: Exxar

death_in_luxor.jpg

Goodman Games objavili su prvu avanturu iz svoje Age of Cthulhu linije za Chaosiumov horror rpg Call of Cthulhu - Death in Luxor.

Radnja je smještena u 20. godine prošlog stoljeća kada je ekipa arheologa u Egiptu nehotice oslobodila prastaro zlo do tada zarobljeno ispod Luxora. I naravno, sada je na igračima da spase stvar jer će u suprotnom zavladati doba strave i užasa. Jesmo li spomenuli da je cijena utamničenja dotičnog zla bila upravo propast Egipatskog carstva? Detalji...

Osim same avanture, Death in Luxor sadrži i gomilu pomagala za igrače, detaljne karte, pregenerirane likove i ostalo. Prodajna cijena je oko 13 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona