Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Freedom's Most Wanted

Autor: Exxar

freedoms_most_wanted.jpgIz Green Ronina dolazi novi dodatak za njihov superherojski rpg Mutants and Masterminds. Kao što se da zaključiti iz naslova, Freedom's Most Wanted kolekcija je superzločinaca za Freedom City campaign setting.

Uz statistike i ilustracije, uz svakog zlikovca dolazi i njegov modus operandi, planovi za vladanje svijetom i ostalo. No ne radi se samo o visokoprofiliranim zločincima, već se u knjizi nalaze i oni skromnijih moći i ambicija.

Freedom's Most Wanted dostupan je u .pdf formatu i u mekom uvezu, a nazivna cijena potonjeg jest 27 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona