goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Novi detalji iz Creatures Anathema

Autor: Exxar

dark_heresy_creatures_anathema.jpgNa stranicama Fantasy Flight Gamesa objavljene su nove informacije za nadolazeću Dark Heresy knjigu - Creatures Anathema.

Riječ je o zbirci kreatura i vanzemaljskih vrsta Calixis sektora, koje je susreo i katalogizirao inkvizitor Felroth Gelt (s kime smo se upoznali u nedavno objavljenoj Disciples of The DarkGods).

Ljubitelji univerzuma Warhammer 40.000 prepoznat će neke stare negativce poput Ambulla, Genestealera, te Enslavera, a detaljnije će biti obrađeni i humanoidni Eldari i Orkovi. Svaki opis popraćen je korisnim adventure seedovima koji će GM-ovima pružiti dodatne informacije i ideje kako implemenirati dotične kreature u svoju kampanju. Za kraj knjige rezervirano je poglavlje o savjetima za upotrebu i pojačavanje antagonista u vašim igrama. Kako će to izgledati na kraju, najbolje da provjerite sami na free previewu Bronze Malifecta.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona