godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Marketing

Autor: ns1

ŠTO je to fantasy-hr.com?
Fantasy Hrvatska je domaći sf-fantasy portal koji je nastao od ljubitelja za ljubitelje. U svoje tri godine postojanja postao je centralno mjesto ne samo za razmjenu informacija preko portala već i za druženje preko Eydis foruma koji je integriran u portal

KOLIKO posjeta ima?
Portal ima oko 14.000 posjeta i preko 36.000 učitavanja stranica mjesečno prema Gemiusu. Populacija koja posjećuje portal je najviše u razdoblju od 12-30 godina, obrazovana i intelektualna (srednjoškolci i studenti).

Gemius
gemius.jpg

Napomene:
*Kako bi se sačuvala kvaliteta Portala sponzorirani članci moraju biti napisani tematski, dakle moraju imati fantasy ili SF elemente, motive i/ili priču! Naše uredništvo stoji na raspolaganju kao pomoć pri kreiranju takvih članaka. Ovo je promotivna akcija i traje dok na ovim stranicama ne bude navedeno drugačije.


TKO bi se trebao oglašavati?
Portal "Fantasy Hrvatska" je savršeno mjesto za oglašavanje:
• hrane i pića: piva, grickalica, sokova, suhomesnatih proizvoda, slatkiša i slastica
• odjeće i obuće
• audio i video tehnike: muzike, filmova, računalnih igara
• informatičke tehnologije
• automobilske industrije
• telekomunikacijske tehnologije
• izdavaštva: knjiga, beletristike, romana, časopisa
• igraće industrije: sve vrste društvenih igara
• borilačkih vještina i sportova


Najveću korist imaju tvrtke koje se bave jednim od navedenih segmenata unutar fantasy ili sf kategorije.
Svi ostali koji smatraju kako je njihova ciljana populacija u razdoblju od 12-30 godina, obrazovana i intelektualna.

 

STRUKTURA POSJETITELJA

Početkom 2008. godine smo proveli anketu među posjetiteljima na portalu i kroz 12 pitanja na koja su odgovorili smo kreirali Strukturu posjetitelja koju možete downloadati (desnim klik i "Save target as...") ili pregledati ovdje.

CIJENE I OBLICI OGLAŠAVANJA (ponuda)

Na portalu nudimo razne oblike oglašavanje sve prema preporučenim IAB standardima. Isto tako imamo mogućnost pozicioniranja vaših oglasa u vama željenim kategorijama, kao i veliku paletu popusta.
Novost je POPUST PORTALA koji trenutno iznosi 40% fiksno na osnovnu cijenu za sve oblike oglašavanja, a na novu cijenu se dodaju još dodatni popusti (avans, mjesečno oglašavanje...).
Za detaljniji uvid molimo vas da pogledate našu ponudu te da nas kontaktirate radi kreiranja vaše kampanje na našem portalu.
Referent za kontak jest:
Ivan Gutschy
info(at)fantasy-hr.com
098-9093-527

 

UVJETI OGLAŠAVANJA NA PORTALU FANTASY HRVATSKA

O OGLASU

1. Naručitelj oglasa snosi potpunu odgovornost za istinitost podataka i sadržaj svojeg oglasa koji se prikazuje na portalu fantasy-hr.com.
2. Naručitelj oglasa jamči da su dostavljeni oglasni materijali njegovo vlasništvo i/ili da ih ima pravo koristiti u oglasne svrhe. U suprotnom snosi punu odgovornost.
3. Naručitelj oglasa jamči kako njegov oglas ne sadrži zakonom zabranjen sadržaj, niti da njegov sadržaj ne vrijeđa ljudsko dostojanstvo, na bilo koji način ne nanosi fizičku, psihičku, duševnu, ili bilo koji drugi oblik, boli ili štete bilo kojem ljudskom biću. U suprotnom preuzima potpunu odgovornost.
4. Oglas ne smije:
- koristiti hitru stroboskopsku animaciju
- koristiti zavaravujeće elemente sučelja poput lažnih gumba „zatvori“, „nastavi“ i sl.
5. Naručitelj oglasa na svoje materijale ne može stavljati bilo kakve oznake (reklame, logotipove i sl) drugih osoba.
6. Zakupljeni oglasni prostor Naručitelj ne može ustupiti na korištenje trećim osobama.

NARUDŽBA

7. Naručitelj oglasa mora poslati upit najmanje tjedan dana (7 radnih dana) prije željenog roka oglašavanja.
8. Naručitelj šalje materijale e-mail poštom nakasnije 4 dana prije početka objavljivanja.
9. Oglasni materijal mora biti točnih dimenzija koje su objavljene na stranicama portala.
10. Rok za uplatu iznosi tjedan dana nakon objave oglasa, odnosno prema predračunu kojeg će dobiti od Izvršitelja prije objave oglasa. U slučaju kašnjenja Naručitelju će se obračunati zakonske zatezne kamate.

REKLAMACIJA

11. Reklamacije na objavljeni oglas se prihvaćaju isključivo putem e-maila i to 96h nakon objave oglasa nakon čega će biti razmotrene. Ukoliko se pokaže kako je reklamacija opravdana Naručitelju oglasa će biti produženo vrijeme trajanja oglasa jednako vremenu za koje je oglasni prostor zakupljen. Reklamacija neće biti uvažena ukoliko je došlo do pogreške zbog objektivnih ograničenja medija ili krive pripreme oglasa.

OSTALO

12. Portal „fantasy-hr.com“ zadržava pravo izmjene ovih pravila u bilo kojem trenutku bez pravovremenog obavješćivanja oglašivača. Ovi uvjeti, kao i njihove izmjene, stupaju na snagu od trenutka objave na portalu www.fantasy-hr.com.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona