Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Zvijeri plišane

Autor: Belmorn

zvijeri-plisane.jpgNa ovogodišnjem Interliberu domaći pisac Zoran Krušvar predstavlja svoju treću knjigu, koja je ujedno i njegova prva knjiga za djecu (i sve one koji se tako osjećaju).

Roman se zove "Zvijeri plišane", a govori o doživljajima jedne grupe plišanih životinja čija se svakodnevica iznenada drastično izmijeni - na njihovu štetu.

Knjigu će pratiti i multimedijalni projekt koji će uključiti razne pjesme i video spotove na tu temu. Krušvar poziva sve da se priključe snimanju prvog spota tako da mu pošalju fotografije svojih plišanih igračaka na adresu zorankrusvar[at]yahoo.com

Multimedijski sadržaji koji prate knjigu bit će dostupni za skidanje putem interneta, a sama knjiga će u prodaji biti već na Interliberu.

Knjigu je uredio Darko Macan, a izdavač je "Knjiga u centru".

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona