goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

"Undead" u knjižarama

Autor: Belmorn

fr-undead.jpgOvaj mjesec izlazi "Undead", druga knjiga iz serijala "The Hounted Hills" Richarda Lee Byersa, autora trilogije "Year of the Dragon" i drugih knjiga iz Forgotten Realmsa.

Radnja se odvija u zemlji Thay, poznatoj po okrutnoj vladavini vijeća čarobnjaka Red Wizardsa. Dugo je vladao taj nestabilni mir između magova, ali jedan od njih je cijelo vrijeme smatrao kako bi on trebao biti jedini pravi gospodar. Kada se napokon odluči okrenuti protiv svojih nekadašnjih saveznika, nastaje ogroman građanski rat. Iz godina ratovanja i stalnog dizanja mrtvih, broj nemrtvih je premašio ljudsku populaciju u zemlji.

"Unclean", prva knjiga iz serijala, donijela je autoru brojne pozitivne kritike, pa se nadamo da će i ova razveseliti čitatelje. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona