jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Spot za Modro odijelo svemira

Autor: sabriel

Modro_odijelo_svOvih dana možete pogledati promotivni spot za novi roman iz Zagrebačke naklade - antiutopijsko djelo ruskog pisca Vjačeslava Kuprijanova Modro odijelo svemira.

Modro odijelo svemira u isto vrijeme je fantastičan roman i "politička satira na suvremenog ruskog društva, s njegovim problemom revolucionarnog ili proturevolucionarnog - prijelaz iz jedne društvene iluzije u drugu", pišu na službenim stranicama Zagrebačke naklade.

NLO prelijetajući iznad moskovskog zoološkog vrta pretvara životinje u bića koja govore, dajući im tako ultimativni ljudski dar. Životinje se na taj način sve više pretvaraju u ljude i žele osvojiti svijet, a ljudi sve više podliježu svojim životinjskim nagonima. Istovremeno izvanzemaljac nazvan Odijelo, poslan da disciplinira ljuski rod, uvučen je u "postljudski" život.

Iako je Vjačeslav Kuprijanov više poznat kao pjesnik, autor je niza SF djela, u koje se uz Modro odijelo svemira ubraja i Empedoklova cipela

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona