Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Siječanjska izdanja Knjige dostupne svima

nocni-lov250

U siječnju se možete zabaviti novim romanima iz Znanja, vampirskim Noćnim lovom J.R. Ward te povijesnim romanom Dragulj Indije Thalasse Ali.

Noćni lov prva je knjiga serijala Bratstvo crnog bodeža autorice J.R.Ward (pravim imenom Jessica Rowley Pell Bird – pod imenom Jessica Bird piše romantične romane, a kao J.R.Ward piše u paranormal romance žanru). Svaki od nastavaka serijala govorio o jednom od članova bratstva, a do sada ih je objavljeno čak devet. 

Radnja ovog romana govori o Warthu - najbitnijem članu bratstva, jedinom preostalom čistokrvnom vampiru poznatom kao Slijepi kralj. Kako je vođa bratstva ubijen, Warthova je dužnost zauzeti njegovo mjesto u svijetu vampira, ali i pomoći njegovoj kćeri u Preobražaju. Kada Beth Randall novinarski poziv dovede na trag priče o ubojstvu u eksploziji auto-bombe, ona ni ne sluti kako će joj se život vrlo brzo u potpunosti promijeniti. 

dragulj-indije250Prvo poglavlje možete pročitati na ovaj klik miša, a autoričina službena stranica je ovdje

Dragulj Indije, prvi dio trilogije o viktorijanskoj Indiji, priča je o dvadesetogodišnjoj Mariani Givens poslanoj u Indiju kako bi pronašla prikladnog muža. Putuje kao prevoditeljica u pratnji britanskog generalnog guvernera lorda Aucklanda. Iako ne pronalazi muža, zaljubljuje se Indiju: slonove, prostranstvo i divljinu, okus egzotične hrane i tajanstvenog učitelja starosjedilačkih običaja i jezika. Lord Auckland mora stvoriti savez s maharadžom Ranjitom Singhom koji bi stavio Afganistan pod kontrolu Britanaca, ali dok on pregovara o ovom ključnom primirju, Mariana je uvučena u urotu oko djeteta Saboora za koje maharadža vjeruje da posjeduje posebne moći. 

Prvo poglavlje dostupno je na sljedećoj stranici, a pogledajte i službenu stranicu autorice.

 

 

 

 

 

 

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona