jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Veliki božićni sajam knjiga u Tvornici

Autor: sabriel

vbz_sajamVeliki božićni sajam knjiga u Tvornici u Zagrebu, ovog puta u organizaciji nakladničke kuće V.B.Z., od 17. do 22. prosinca nudi prodajni program knjiga, humanitarnu akciju te nagrade za čitatelje portala Fantasy Hrvatska.

Svakog dana od 10 do 20 sati u Šubićevoj 2 imate priliku kupiti knjige po "Tvorničkim" cijenama, neke čak i za 1 kunu. U ponudi je više od 5 000 naslove te dječje igračke, a u programu je i humanitarna akcija za Zakladu Ana Rukavina. 

Za vrijeme trajanja sajma, na našem portalu podijelit ćemo 3 romana iz naklade V.B.Z.:  Apokalipsa 2012. E. J. Lawrenca, te romane D. Browna Digitalna tvrđava i Anđeli i demoni

O V.B.Z. nagradnom natječaju čitajte uskoro na našem portalu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona