jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Božićni Sajam dobre knjige i multimedije

Autor: sabriel

SAJAMknjigaKnjiga je uvijek dobar blagdanski poklon, a božićni Sajam dobre knjige i multimedije,  koji traje od 9.-13. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture, prilika da kupite nešto zanimljivo sa fantasy, povijesnom ili znanstveno-fantastičnom tematikom!

Na Sajmu sudjeluju brojni izdavači: Naklada Ljevak (organizator sajma), Planetopija, 24sata, Večernji list, Rockmark, Dvostruka Duga, Veble commerce, Škorpion, Školska knjiga, Miš, Stanek te diskografi Dancing Bear, Dallas i Croatia Records.

Osim prodaje održava se i humanitarna akcija prikupljanja sredstava za Dječje SOS selo Hrvatska, za koje možete donirati knjige koje više ne čitate, a koje bi razveselile mlađe čitatelje iz SOS sela. 

U programu su navedene i brojne nagrade, Noć knjiga (12.12.) kada od 18 do 22 sata možete sudjelovati u trampi knjiga te drugi sadržaji. Ne treba posebno ni napominjati da će se knjige i multimedija moći nabaviti po sniženim cijenama, do 80%.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona