goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Božićni Sajam dobre knjige i multimedije

Autor: sabriel

SAJAMknjigaKnjiga je uvijek dobar blagdanski poklon, a božićni Sajam dobre knjige i multimedije,  koji traje od 9.-13. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture, prilika da kupite nešto zanimljivo sa fantasy, povijesnom ili znanstveno-fantastičnom tematikom!

Na Sajmu sudjeluju brojni izdavači: Naklada Ljevak (organizator sajma), Planetopija, 24sata, Večernji list, Rockmark, Dvostruka Duga, Veble commerce, Škorpion, Školska knjiga, Miš, Stanek te diskografi Dancing Bear, Dallas i Croatia Records.

Osim prodaje održava se i humanitarna akcija prikupljanja sredstava za Dječje SOS selo Hrvatska, za koje možete donirati knjige koje više ne čitate, a koje bi razveselile mlađe čitatelje iz SOS sela. 

U programu su navedene i brojne nagrade, Noć knjiga (12.12.) kada od 18 do 22 sata možete sudjelovati u trampi knjiga te drugi sadržaji. Ne treba posebno ni napominjati da će se knjige i multimedija moći nabaviti po sniženim cijenama, do 80%.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona